CutiteOnline.ro telefon contact www.CutiteOnline.ro

Producători

Politica de retur

Cum se returneaza produsele

Toate produsele cumparate de pe www.CutiteOnline.ro se pot returna intr-un interval de 10 zile lucratoare de la primirea coletului. Produsele trebuie sa aiba ambalajul original cat si factura fiscala care a fost emisa. Toate produsele returnate trebuie sa fie in stare perfecta, fara defectiuni, fara urme de folosire, fara zgarieturi, etc. Ne rezervam dreptul de a nu accepta produsele returnate care nu respecta regulile mai sus mentionate.

Important: Returul produselor se va face folosind aceeasi metoda de livrare care a fost folosita la expedierea produselor catre dumneavoastra (daca produsele au fost livrare cu Fan Courier atunci returul lor se va face folosind tot serviciile oferite de Fan Courier; acelasi lucru este valabil si in cazul in care produsele au fost livrate catre dumneavoastra folosind serviciile oferite de Posta Romana).

Cum primiti banii inapoi

Dupa ce produsele au fost returnate de dumneavoastra, se verifica starea lor si, daca aceastea este corespunzatoare, se innapoiaza suma de bani ce reprezinta pretul produselor (nu si costul initial al transportului)

Plata transportului la returul produselor

In cazul in care va hotarati sa returnati unul sau mai multe produse achizitionate de la www.CutiteOnline.ro trebuie sa achitati integral costul transportului de la adresa dumneavoastra pana la sediul nostru.


AcasaAcasa

Coş  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

free prestaphop templates free prestaphop templates